Please use this identifier to cite or link to this item:
http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/10501
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | رنا محمد سلمان | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-03T07:05:10Z | - |
dc.date.available | 2023-12-03T07:05:10Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.other | 579.354و | - |
dc.identifier.other | 477ل | - |
dc.identifier.uri | http://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/10501 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | جامعة ديالى | en_US |
dc.subject | بكتريا | en_US |
dc.subject | مكورات | en_US |
dc.subject | عنقودية | en_US |
dc.subject | Staphylococcus | en_US |
dc.title | التأثير التثبيطي لمستخلصي الاس والقرنفل على بكتريا المكورات العنقودية الذهبية المعزولة من تقرحات القدم السكري | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ماجستير |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.