Please use this identifier to cite or link to this item:
http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/11283
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | أسامة غازي اسماعيل | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-24T06:30:39Z | - |
dc.date.available | 2023-12-24T06:30:39Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.other | 635.643و | - |
dc.identifier.other | 584ل | - |
dc.identifier.uri | http://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/11283 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | جامعة ديالى | en_US |
dc.subject | بيرلايت | en_US |
dc.subject | زنك | en_US |
dc.subject | نانوي | en_US |
dc.subject | فلفل | en_US |
dc.title | تأثير أستعمال الوسط الخامل ( البيرلايت ) واضافة أوكسيد الزنك في نمو وحاصل نبات الفلفل الحار | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | دكتوراه |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.