Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/12106
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorمحمد ياسين محي-
dc.date.accessioned2024-02-04T08:21:29Z-
dc.date.available2024-02-04T08:21:29Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.other584.922و-
dc.identifier.other287ل-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/12106-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherجامعة ديالىen_US
dc.subjectالصفات المظهرية والفسلجيةen_US
dc.titleدراسة تأثيرات فترات الري لاصناف من حنطة الخبز على بعض الصفات المظهرية والفسلجيةen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ماجستير

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
58.pdf669.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.