Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/14239
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorأبرار سلمان مزهر-
dc.date.accessioned2024-05-07T06:32:24Z-
dc.date.available2024-05-07T06:32:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.other634.6224و-
dc.identifier.other464ل-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/14239-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherجامعة ديالىen_US
dc.subjectحامض الكلوتامينen_US
dc.titleتاثير الصنف الملقح ورش حامض الكلوتامين في بعض الصفات الفيزيائية والكيميائية لنخيل التمر صنف اشرسيen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ماجستير

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ز58.pdf854.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.