Please use this identifier to cite or link to this item:
http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/14239
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | أبرار سلمان مزهر | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-07T06:32:24Z | - |
dc.date.available | 2024-05-07T06:32:24Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.other | 634.6224و | - |
dc.identifier.other | 464ل | - |
dc.identifier.uri | http://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/14239 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | جامعة ديالى | en_US |
dc.subject | حامض الكلوتامين | en_US |
dc.title | تاثير الصنف الملقح ورش حامض الكلوتامين في بعض الصفات الفيزيائية والكيميائية لنخيل التمر صنف اشرسي | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ماجستير |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.