Please use this identifier to cite or link to this item:
http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/15151
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ا.م.د مهدي صالح جاسم, السيد علي محمد عبد الرحيم | - |
dc.contributor.author | ا.م.د عامر خزعل صالح | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-29T06:27:18Z | - |
dc.date.available | 2024-10-29T06:27:18Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.other | 6201ر | - |
dc.identifier.uri | http://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/15151 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | الجهاز المركزي للتقييس و السيطرة النوعية | en_US |
dc.subject | حقن بيض التقفيس بحامض الخليك | en_US |
dc.title | استخدام تقنية حقن بيض التقفيس يحافض الخليك لزيادة الكفاءة الانتاجية الافراخ فروج اللحم | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | براءات الاختراع للباحثين في جامعة ديالى |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.