Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/15151
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorا.م.د مهدي صالح جاسم, السيد علي محمد عبد الرحيم-
dc.contributor.authorا.م.د عامر خزعل صالح-
dc.date.accessioned2024-10-29T06:27:18Z-
dc.date.available2024-10-29T06:27:18Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.other6201ر-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/15151-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherالجهاز المركزي للتقييس و السيطرة النوعيةen_US
dc.subjectحقن بيض التقفيس بحامض الخليكen_US
dc.titleاستخدام تقنية حقن بيض التقفيس يحافض الخليك لزيادة الكفاءة الانتاجية الافراخ فروج اللحمen_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:براءات الاختراع للباحثين في جامعة ديالى

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33.pdf330.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.