Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/16782
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorهديل نوفل-
dc.date.accessioned2025-11-09T09:13:33Z-
dc.date.available2025-11-09T09:13:33Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.otherو-
dc.identifier.otherl562-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/16782-
dc.subjectالعليقهen_US
dc.titleتأثير إضافة مستويات مختلفة من يرقات دودة الطعام الصفراء Tenebrio molitor في العليقة في الأداء الإنتاجي و الفسلجي لفروج اللحم روز 308en_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ماجستير

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf167.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.