Please use this identifier to cite or link to this item:
http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/16783Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | علي ياسين | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-09T09:17:04Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-09T09:17:04Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.other | و 354.367 | - |
| dc.identifier.other | l563 | - |
| dc.identifier.uri | http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/16783 | - |
| dc.subject | طحالب | en_US |
| dc.title | تأثير إِضافة مستويات مختلفة من مسحوق طحالب سبايرولينا Spirulina platensis إلى العليقة في الأداء الانتاجي والفسلجي والمناعي لفروج اللحم Ross 308 | en_US |
| dc.type | Thesis | en_US |
| Appears in Collections: | ماجستير | |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.