Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/16783
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorعلي ياسين-
dc.date.accessioned2025-11-09T09:17:04Z-
dc.date.available2025-11-09T09:17:04Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.otherو 354.367-
dc.identifier.otherl563-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/16783-
dc.subjectطحالبen_US
dc.titleتأثير إِضافة مستويات مختلفة من مسحوق طحالب سبايرولينا Spirulina platensis إلى العليقة في الأداء الانتاجي والفسلجي والمناعي لفروج اللحم Ross 308en_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ماجستير

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf202.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.