Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/3035
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorسعد شندوخ حبيب-
dc.date.accessioned2023-10-12T09:36:31Z-
dc.date.available2023-10-12T09:36:31Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.otherالكتروني 283-
dc.identifier.otherورقي 539.7-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/3035-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherجامعة ديالىen_US
dc.titleCMC-PVPتحضير ودراسة بعض الخصائص الفيزيائية للمتراكب البوليمري المطعم بثنائي أوكسيد القصدير النانويen_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:ماجستير

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
69.pdf955.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.