Please use this identifier to cite or link to this item:
http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/3035
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | سعد شندوخ حبيب | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-12T09:36:31Z | - |
dc.date.available | 2023-10-12T09:36:31Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.other | الكتروني 283 | - |
dc.identifier.other | ورقي 539.7 | - |
dc.identifier.uri | http://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/3035 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | جامعة ديالى | en_US |
dc.title | CMC-PVPتحضير ودراسة بعض الخصائص الفيزيائية للمتراكب البوليمري المطعم بثنائي أوكسيد القصدير النانوي | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | ماجستير |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.