Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/3309
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorعوف عبد الرحمن صالح الجبوري-
dc.date.accessioned2023-10-14T20:53:49Z-
dc.date.available2023-10-14T20:53:49Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.other635.3518و-
dc.identifier.other439ل-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/3309-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherجامعة ديالىen_US
dc.subjectالسماد العضويen_US
dc.titleتأثير إضافة السماد العضوي والكيميائي ورش مستخلص الطحالب البحرية في نمو وحاصل نبات القرنابيطen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ماجستير

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf3.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.