Please use this identifier to cite or link to this item:
http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/3309
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | عوف عبد الرحمن صالح الجبوري | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-14T20:53:49Z | - |
dc.date.available | 2023-10-14T20:53:49Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.other | 635.3518و | - |
dc.identifier.other | 439ل | - |
dc.identifier.uri | http://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/3309 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | جامعة ديالى | en_US |
dc.subject | السماد العضوي | en_US |
dc.title | تأثير إضافة السماد العضوي والكيميائي ورش مستخلص الطحالب البحرية في نمو وحاصل نبات القرنابيط | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ماجستير |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.