Please use this identifier to cite or link to this item:
http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/3314Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | يونس عباس خلف السعدي | - |
| dc.date.accessioned | 2023-10-14T21:15:01Z | - |
| dc.date.available | 2023-10-14T21:15:01Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.other | 636.51403و | - |
| dc.identifier.other | 324ل | - |
| dc.identifier.uri | http://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/3314 | - |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.publisher | جامعة ديالى | en_US |
| dc.subject | الدجاج البياض | en_US |
| dc.title | تأثير إضافة حامضي الطرطريك والسالسليك بالماء أوالعليقة في الأداء الإنتاجي وتوازن النبيت المعوي للدجاج البياض المُسن | en_US |
| dc.type | Thesis | en_US |
| Appears in Collections: | ماجستير | |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.