Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/3314
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorيونس عباس خلف السعدي-
dc.date.accessioned2023-10-14T21:15:01Z-
dc.date.available2023-10-14T21:15:01Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.other636.51403و-
dc.identifier.other324ل-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/3314-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherجامعة ديالىen_US
dc.subjectالدجاج البياضen_US
dc.titleتأثير إضافة حامضي الطرطريك والسالسليك بالماء أوالعليقة في الأداء الإنتاجي وتوازن النبيت المعوي للدجاج البياض المُسنen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ماجستير

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf4.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.