Please use this identifier to cite or link to this item:
http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/4964
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | محمد صبيح سلمان | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-19T05:50:04Z | - |
dc.date.available | 2023-10-19T05:50:04Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.other | 636.511و | - |
dc.identifier.other | 210ل | - |
dc.identifier.uri | http://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/4964 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | جامعة ديالى | en_US |
dc.subject | معزز الكيفير | en_US |
dc.title | تاثير اضافة مستويات مختلفة من معزز الكيفير الحيوي الى العليقة في الاداء الانتاجي و بعض صفات نوعية البيض للدجاج البياض | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ماجستير |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.