Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/5359
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorمهدي صالح جاسم, علي محمد عبد الرحيم-
dc.contributor.authorعامر خزعل صالح-
dc.date.accessioned2023-10-20T03:35:27Z-
dc.date.available2023-10-20T03:35:27Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.other6201-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/5359-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherالجهاز المركزي للتقيس والسيطرة النوعيةen_US
dc.subjectحامض الخليكen_US
dc.subjectفروج اللحمen_US
dc.titleاستخدام تقنية حقن التفقيس بيض بحامضالخليك لزيادةالكفاءة الانتاجية لافراخ فروج اللحمen_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:براءات الاختراع للباحثين في جامعة ديالى

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
براءة.pdf798.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.