Please use this identifier to cite or link to this item:
http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/5359
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | مهدي صالح جاسم, علي محمد عبد الرحيم | - |
dc.contributor.author | عامر خزعل صالح | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-20T03:35:27Z | - |
dc.date.available | 2023-10-20T03:35:27Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.other | 6201 | - |
dc.identifier.uri | http://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/5359 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | الجهاز المركزي للتقيس والسيطرة النوعية | en_US |
dc.subject | حامض الخليك | en_US |
dc.subject | فروج اللحم | en_US |
dc.title | استخدام تقنية حقن التفقيس بيض بحامضالخليك لزيادةالكفاءة الانتاجية لافراخ فروج اللحم | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | براءات الاختراع للباحثين في جامعة ديالى |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.