Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/6258
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorحنان زكي منصور المسعودي-
dc.date.accessioned2023-10-23T06:37:03Z-
dc.date.available2023-10-23T06:37:03Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.other636.501و-
dc.identifier.other167ل-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/6258-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherجامعة ديالىen_US
dc.subjectلوهمان البنيen_US
dc.titleتأثير إضافة مستويات مختلفة من مسحوق القرفة (Cinnamon) إلى العليقة في الصفات الإنتاجية والفسلجية لدجاج البيض لوهمان البنيen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ماجستير

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
57.pdf371.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.