Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/6271
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorياسمين خلدون حميد-
dc.date.accessioned2023-10-23T06:51:19Z-
dc.date.available2023-10-23T06:51:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.other636.313و-
dc.identifier.other168ل-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/6271-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherجامعة ديالىen_US
dc.subjectالحنطةen_US
dc.titleتحسين القيمة الغذائية لتبن الحنطة باستخدام المعاملات الكيميائية والبايولوجية وتاثيرها على ألأداء الإنتاجي وبعض معايردم الحملان العواسيةen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ماجستير

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
58.pdf441.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.