Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/8108
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorطه ياسين خضير-
dc.date.accessioned2023-11-05T07:18:09Z-
dc.date.available2023-11-05T07:18:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.other641.4922و-
dc.identifier.other339و-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/8108-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherجامعة ديالىen_US
dc.subjectSpirulina platensisen_US
dc.titleتأثيراضافة مسحوق طحالب السبايرولينا Spirulina platensis ومستخلصاتها المائية في الصفات الفيزيوكيميائية والميكروبية والحسية للحوم الأبقار المفرومة عند الحفظ بالتجميدen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ماجستير

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
133.pdf2.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.