Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/8175
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorمحمد سلمان مهدي-
dc.date.accessioned2023-11-05T09:10:07Z-
dc.date.available2023-11-05T09:10:07Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.other636.51405و-
dc.identifier.other371ل-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/8175-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherجامعة ديالىen_US
dc.subjectالفسلجيةen_US
dc.titleتأثير إضافة الأحماض الأمينية متفرعة السلسلة للعليقة في الأداء الانتاجي وبعض الصفات الفسلجية للدجاج البياض المسنen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ماجستير

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
137.pdf2.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.