Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/8573
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorأياد أحمد هذال-
dc.date.accessioned2023-11-08T07:11:32Z-
dc.date.available2023-11-08T07:11:32Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.other635.8و-
dc.identifier.other293ل-
dc.identifier.urihttp://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/8573-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherجامعة ديالىen_US
dc.titleتأثيرالصنف والكثافة النباتية والتغذية الورقية بمستخلص الطحالب البحرية في نمو وحاصل الكمen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ماجستير

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
173.pdf2.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.