Please use this identifier to cite or link to this item:
http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/8961
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | رهام ابراهيم خليل اسماعيل | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T07:04:33Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T07:04:33Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.other | 634.21و | - |
dc.identifier.other | 178ل | - |
dc.identifier.uri | http://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/8961 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | جامعة ديالى | en_US |
dc.subject | المعاملات الكيميائية | en_US |
dc.title | تاثير بعض المعاملات الكيميائية و طرائق التجفيف و الخزن في الصفات النوعية لثمار المشمش صنف زاغنيا | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ماجستير |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.