Please use this identifier to cite or link to this item:
http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/9233Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | احمد علي احمد | - |
| dc.date.accessioned | 2023-11-16T08:44:50Z | - |
| dc.date.available | 2023-11-16T08:44:50Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.other | 198ل | - |
| dc.identifier.uri | http://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/9233 | - |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.publisher | جامعة ديالى | en_US |
| dc.subject | المواد العلفية | en_US |
| dc.title | استخدام معاملات كيمياوية مختلفة لتخسيس القيمة الغذائية ومعامل الهضم لبعض المواد العلفية الخشنة المنخفضة النوعية | en_US |
| dc.type | Thesis | en_US |
| Appears in Collections: | ماجستير | |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.