Please use this identifier to cite or link to this item:
http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/9572
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ياسمين خلدون حميد | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-19T06:17:32Z | - |
dc.date.available | 2023-11-19T06:17:32Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.other | 636.31و | - |
dc.identifier.uri | http://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/9572 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | جامعة ديالى | en_US |
dc.subject | تبن الحنطة | en_US |
dc.title | تحسين القيمة الغذائية لتبن الحنطة باستخدام بعض المعاملات الكيميائية والبايولوجية وتأثيرها على الاداء الانتاجي وبعض معايير دم الحملان العواسي | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ماجستير |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.