Please use this identifier to cite or link to this item: http://148.72.244.84/xmlui/handle/xmlui/15151
Title: استخدام تقنية حقن بيض التقفيس يحافض الخليك لزيادة الكفاءة الانتاجية الافراخ فروج اللحم
Authors: ا.م.د مهدي صالح جاسم, السيد علي محمد عبد الرحيم
ا.م.د عامر خزعل صالح
Keywords: حقن بيض التقفيس بحامض الخليك
Issue Date: 2020
Publisher: الجهاز المركزي للتقييس و السيطرة النوعية
URI: http://148.72.244.84:8080/xmlui/handle/xmlui/15151
Appears in Collections:براءات الاختراع للباحثين في جامعة ديالى

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33.pdf330.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.